V KVĚTNU VÁM PŘIVEZEME SUICIDE COMMANDO!

Elektronická hvězda Suicide Commando se přihrne do Prahy s novým albem!

Belgičtí pionýři temné elektroniky Suicide Commando se v polovině loňského roku vrátili s plnou parádou na scénu s novou deskou "Forest Of The Impaled". A podobně to bude i s koncertem v Praze, kterou Johan van Roy a jeho spoluhráči poctí svou návštěvou po dlouhých čtyřech letech! Koncert proběhne 5. května v pražském Rock Café a jako exkluzivní host v české koncertní premiéře pódium rozehřejí řečtí aggrotech řezníci Siva Six.
Loňský rok Suicide Commando věnovalo oslavám třiceti let fungování na scéně. Ten letošní už je zase zacílen na současnost. Především pak na nové album "Forest Of The Impaled" (kde hostuje sám Jean Luc de Meyer z Front 242), které zaujalo odbornou veřejnost i zástupy fanoušků svou intenzivní atmosférou. Belgičané toho v posledních letech moc naživo neodehráli. Počet koncertů, který trojice ze zdravotních důvodů zrušila, se téměř vyrovnal množství nakonec odehraných vystoupení. I z toho titulu se máme na začátek května na co těšit!
Řekové Siva Six dali o sobě hlasitě vědět už v roce 2005, kdy vydali úspěšnou debutovou desku „Rise New Flesh“. Od té doby odehráli desítky koncertů po celém světě, vydali další tři desky a stali se prvními Řeky, kteří se propracovali na první příčku německé nezávislé hitparády (DAC). Jejich silnou zbraní jsou téměř soundtrackově monstrózní motivy, kterými gradují svoje taneční aggrotech šlehy. Jsou jedním z mála projektů tohoto žánru, který dokáže takto koncipovanou živou muzikou rozpálit nejen tancechtivé publikum. Jejich premiérové vystoupení nás o tom má přesvědčit.

Předprodej bude zahájen během prvního novoročního týdne v sítích Ticketpro a GoOut.cz. A pozor! Pokud si vstupenku pořídíte do konce ledna, dostanete ji za speciální cenu 390,- Kč.

Šťastný a veselý Nový rok vám přeje Sanctuary.cz!

 

SUICIDE COMMANDO (B) + special guest: SIVA SIX (GR)
5. 5. 2018, 20:00 hodin
Rock Café, Národní 20, Praha 1
Vstupné: předprodej v síti Ticketpro, GoOut.cz - 450,- Kč + poplatky, na místě 550,- Kč.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.