Oskar Terramortis nachystal další zajímavé kompilace

Poznejte kapely, které by neměly uniknout vaší pozornosti.

Oskar Terramortis, zakladatel labelu Gothic Music Records, mapuje gotickou scénu napříč celým světem, aby zájemcům předložil to nejlepší, co se na této planetě v rámci temné muziky děje. Z našeho webu víte o (už sedmi) pokračováních kompilačky "33 Goth Bands You Should Know", pravidelně však vychází ještě jedná série věnující se mezinárodní goth scéně. Sem tam totiž Oskar zabrousí i do podhoubí některé speciální země, ze které vytáhne několik desítek zajímavých projektů, které spojí v jeden nosič. Tak už vyšlo např. to nejlepší z italské goth scény, nedávno to byl třeba výběr nejzajímavějších hispánských a latinskoamerických kapel (o tomto jsme informovali tady).

Jelikož ale Oskar bere svou práci zodpovědně, den před Vánoci vyšel další výběr, tentokrát pod názvem "The American Post​-​Gothic You Should Know". 44 těch nejzajímavějších projektů ze Spojených států, které spojuje láska ke gothic rocku, postpunku nebo darkwave, můžete stahovat zdarma na Bandcampu.

Pár dnů před koncem roku navíc vydal ještě nosič zaměřený na finské kapely, dvaadvacet severských kousků pod názvem "The Finnish Post-Gothic You Should Know" zase stáhnete tady. A aby toho nebylo málo, na světě je i kompilace britských projektů, ty pod nepřekvapivým názvem "The Britrish Post-Gothic You Should Know" tahejte tady. Všechny navíc můžete poslouchat pod článkem. Na Bandcampu najdete i všechny předchozí výběry, kdyby vám některý unikl. Rozhodně velmi doporučujeme!

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.