Počátkem příštího roku vyjdou dvě nová CD Daniela B. z Front 242

Striktně limitované nosiče si můžete už teď objednávat.

Vedlejšák Daniela Bressanuttiho z Front 242 pod názvem Daniel B. Prothèse se v loňském roce dočkal prvního vydání na CD. Jednalo se o desku "AIIHB0A0", obsahovala materiál z let 1995 - 2010 a vyprodána byla ještě dřív, než šla oficiálně do prodeje (informovali jsme o ní tady). A protože label Alfa Matrix, který tuto lahůdku vydal, chce katalog tohoto umělce rozšiřovat, přichystal si na 16. února 2018 rovnou dvě další pochutiny.

První z nich je album s názvem "CHZWaaR+ZMe+aaL", jež bude obsahovat ty méně experimentální kousky tohoto hudebníka, naopak se můžeme těšit na přístupnější a melodičtější materiál. A vyjde hned v několika verzích! Vinylovou edici v počtu 300 ks, která obsahuje jednu desku a jedno CD, můžete pořizovat zde, verzi na dvou CD discích v počtu 500 ks najdete tady, klasické jedno CD (omezené na 200 ks) pořizujte zde, a pokud se spokojíte s downloadem, ten seženete na Bandcampu.

Druhá nahrávka nese název "99.9" a jedná se projekt, který společně vytvořili Daniel B. Prothèse s Edwinem Vanvinckenroyem (z belgického folkového spolku Troissoeur). Jak už spojení dvou muzikantů napovídá, bude se žánrově jednat o brouzdání ve vodách neoklasiky, neofolku, ambientu a electro-folku. CDčka jsou limitována na 500 ks (pořizujte zde), download verze je opět k mání na Bandcampu (pozor, zde také najdete bonusovou skladbu, která na fyzickém nosiči, ale ani prostřednictvím jiné platformy nenajdete).

Níže poslouchejte prvních několik zveřejněných skladeb:

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.