Monica Jeffries a organizátoři Schattenweltu přijedou do Brna

Britská synthpopová princezna, polští wave elektronici a pořadatelé rakouského festivalu – to je brněnské menu na druhou prosincovou sobotu.

Na šikovnou, blonďatou krotitelku synthpop/rocku Monicu Jeffries jsme  vás upozorňovali už před rokem (tady). A pokud jste jí prošvihli na koncertech s The Cruxshadows, Project Pitchfork nebo na festivalech Nocturnal Cultute Night, Infest či Castle Party, můžete si tenhle slibný export z Britských ostrovů poslechnout v sobotu 9. prosince v Brně. Právě v ten den totiž organizátoři Schattenwelt festivalu přivezou Monicu na Melodku. A nebude sama.

Druhými pány (a dámou) na holení bude polská elektronická dvojka Dark Side Eons, působící od roku 2015. Kate a Leszek se nechávají inspirovat minimalem, dark i cold wave s přesahy ke gothic rocku. A vzhledem k tomu, že jejich debut "Eclipse" vydal německý label Dark-Tunes Music Group, si tahle dvojka určitě zaslouží pozornost.

O afterparty se postará kmenový resident Schattenweltu, pan Mijk de.Stino, brněnskou scénu pak bude reprezentovat DJane Zlyhad z Clubbers Die Younger.

Party!

Monica Jeffries

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.