TEAR - křest Clear Message v Paláci Akropolis

Kapela Tear pokřtí v Akropolis svou novou desku..
 


Zdroj: Tear Zdeněk Vovesný je interpretem a skladatelem s praxí v několika hudebních tělesech. S rozvojem digitalizace hudebních nástrojů se před hudebníkem tohoto formátu otevřela netušená dimenze a prostor pro neomezené vyjádření.

V roce 2003 začíná pracovat výhradně na svém projektu TEAR. Shromáždil okolo sebe zkušené hudebníky, kteří tak rozšiřují romantické, hudebně propracované aranže i o party elektrické basy, klavíru, houslí a akustických bicí, aby tak společně propojili neformální svět živých se strukturálně uhlazeným prostředím digitálních procesorů.

Záběr tělesa je velmi široký - od tanečně laděných optimistických skladeb, přes melancholické symfonie až po tvrdé, elektronické, pulsující rytmy. Texty se dotýkají rozličných zákoutí lidského života, oscilují mezi realitou a fikcí.

Úspěšné účinkování na domácí i zahraniční scéně a první éra v historii skupiny byla završena vydáním dlouhohrající desky s názvem Clear Message, kterou TEAR přicházejí v nové sestavě představit ve čtvrtek 21.6. do Paláce Akropolis.

Vstupné na tento hudební svátek je exkluzivně ZDARMA, do 20:00 obdrží navíc každý návštěvník Křídla. Nové album a ostatní merchandising bude k dispozici za speciální ceny.

Hostem je vynikající elektro projekt Anhedonia a po skončení koncertu akce pokračuje do ranních hodin elektro diskotékou v podání DJ Mirage.

TEAR (www.tear.eu) vás přivítají v sestavě :
Zdeněk Vovesný - zpěv
Anežka Jiřičná - housle
Adam Valtr - baskytara
Aleksandar Dragovic - bicí

**Tear (CZ), Anhedonia (CZ) + DJ Mirage**
21. června (čtvrtek) 2007, start 20:00
Praha, Palác Akropolis (Kubelíkova 1548/27)
Vstup: zdarma

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

http://www.epinions.com/user-usapharmacy/show_~View_Profile

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.