Gothic Picnic Vol 2.

Dovolujeme si Vás pozvat na příjemnou odpočinkovou akci.


Tradice takzvaných "gothic pikniků" je rozšířená po celém světě, a je jenom dobře, že si našla cestu i do naší republiky. V pořadí již druhý gothic picnic se koná v sobotu 16. června 2007 v Komenského sadech v Ostravě. Vítání jsou všichni příznivci gotické subkultury i jejich domácí mazlíčci. Organizátoři akce, Černá slečna a Zak, doporučují vzít s sebou deku, pochutiny a nápoje podle chuti. Hudební nástroje vítány. V případě nepřízně počasí se akce odkládá. [* images/pozvanka.jpg .[img-center] *]

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak snad se to vydaří a bude pěkná učast a hlavně atmosféra:-) První akce se povedla (až na tu zimu co se ke konci večera přihnala ale to už jaxik není v našich silách:-)
Dost možná se tam s Advokátem "ochomejtneme" .. 8-)
juuu tam bych chtela..skoda ze je to pro mne tak daleo..neudelate to priste vic na zapad?
Když už se vám nebude chtít psát report, udělejte, prosím, aspoň pár fotek, dáme je do fotogalerie, ať lidi vidí, jo? ;-) Díky :-)
[2] sně, přijďte:-)
[3] Bohužel, tyhle akce budeme dělat jen v Ově, ale nemyslím si že je takový problém udělat si vlastní akci ve svém okolí a nebo dojed..pokud bude možno příště udělám picknick přes den a večer se půjde někam sednout, aby to měli lidi z daleka příjemnější... ;-)
EZ: [4] to je Muzzugova práce, zaukolovala jsem ho, ať veme foťák:-)
bych s etaky ukazala :o) :-D
Ta mini černobílá fotka je jako pěst na oko! Malá, nevýrazná a s gotikou pramálo společná. Slečna s medvídkama je daleko hezčí a výztižnější ;-)<br />+<br />otázka pro moderátory: proč se tady na Sanctuary šecky akce označujou tím vol. 2, vol. 3,.... to jako vod volume?<br />U slečny na vobrázku sem vol. neviděl tak jako proč je u odkazu? Přijde mi to docela divné. Ale proti gustu žejo 8-)
No kdyz se tyhle akce ujmou, spis to pusobi jak setkani gothic lolit.
[9]Ze by to znamenalo druhe pokracovani? ;-)
Ta plyšová fotka, se mi nahodou libi :-D...Uzijte si akci a urcite dejte vedet, jak bylo ;-)
Nikopol: S tím vol 2 souhlasím, taky se mi to moc nelíbí, ale co na plakát jsem to nedala je to asi tradice CZS připisovat vol. a volume :-) Ten obrázek je tam k vůli náhledu na front page, aby ten picknick tolik nezanikal, víš..souhlasím, že tam moc nepasuje, ale já bych to neřešila, příště se polepšíme:-)
Judyth: Nerozumím? proč lolita? Podle té holčiny na obrázku? Je to spíš jen obrázek:-)
no, tak my se příjdeme taktéže podívati :-)
Althea oznamuje že lanaří zbytky preživších na VF a pár přátel odjinud... takže podle reakcí soudím, že komenského sady budou docela narvány :-D.... Foťáček si beru také (ne že bych ti Muzi nevěřila :-D ) Joo, informativní dotaz... při špatném počasí nemám chodit vůbec, anebo se přesune pouze piknik, ale setkání se uskuteční v nějakých zastřešených prostorách?
Určitě jedu.... bude to určitě zajímavá akce...
Althea: Tak to bude asi park dostatečně začerněn jak to tak vidím:-) A ještě uprostřed bílého dne..hihi. Tak s tím počasím to právě nevím, protože nemůžu rezervovat hospodu když o počasí dopředu nevím, takže by se to špatně kutilo..a taky nevím jestli byste o to měli zájem někam zajít..chm?
Ms. Black: no já bych určitě zájem měla, přece nebudu o saturay night trčet doma.. :-D A předpokládám že by dost lidí eventuelně mohlo smýšlet stejně.. ;-)
cerna_slecna: Soudim pouze podle toho obrazku, nic v tom jineho nehledej... :-)
Mno tak to vypada ze s Pandou dorazime a s nejvetsi pravdepodobnosti budu trpet kocovinou, takze ted uvazuju jestli si na to posezeni na dece vzit rum, nebo absinth..........rum je levnejsi a priprava snazsi, absinth drazsi a priprava slozitejsi.......ale zase tak dobre chutna :-P a jelikoz nemam deku, vemu si obrovskou sovetskou vlajku
achich jo, hezouky si to tam užijte a pochlubte se s výsledkem... při pádlování na vás budumyslet, jakpak se asi máte a zdali u nás doma neprší...:-(
[21] Mno vzhledem k tomu, že je mi při těch vedrech dost blbě..to slunko pálí jako šálené, tak alkohol vynechávám:-)
[19] tomui věřím ale asi bysme museli jen tak střelit nějakou hospu jestlí bude otevřeno a místo..jinak se to moc zařídit nedá..
[22]Figi: taky budeš pádlovat??? 8-O :D já se tam taky nemůžu dostavit kvůli pádlování... :-D
zhe raczi neidete na **slafnosti ostrafaru** :-D
[6] to je skoda kdybi to bylo bliz tak bysem rada prijela a delat picnic sama pro sebe se me nechce. trochu vam zavidim tuhle akci
jmno jo, čeká mě voda...
Když bude pršet tak směr Ečko !!! ;-)
Mam dotaz.. když teda bude pršet pujde se někam nebo se to přesouva?
Normálně Vám závidím. Kdybych tam tak mohla. :sad: Ale nemůžu! Proč jenom musím bydlet v takové prdeli jako je Valmez-Valašské Meziříčí pokud někdo zná Nový Jičín tak možná bude znát i Valmez. Hej hned bych se tam za váma jela podívat. No co už. Tak se tam mějte hezky a přeju pěkné počasí ať vám to vyjde. ;-)
Pokud bude pršet, jako celý den, tak to necháme na jindy, ale samozřejmně nějaké chvilkové přeháňky nevadí:-)
[31] Daleko? Valmez? Holka, sedni na vlak do Ovy a seš tu během 2hodin jako na koni:-) Myslím, že když na picknick jedou lidi z Prostějova, tak by to nemusel být až takový problém..ale jak chceš ;-)
[31] Jedou dvě lolitky z prostějova, a Banshee z kopřivnice, to je snad poblíz valaškého meziříčí ne? Do Ostravy je to kousek, nestěžuj si a přijeď. ;-)
[31] Jedou dvě lolitky z prostějova, a Banshee z kopřivnice, to je snad poblíz valaškého meziříčí ne? Do Ostravy je to kousek, nestěžuj si a přijeď. ;-)
No když nad tím tak přemýšlím tak to není zas tak daleko! Ale stejně nemůžu, ale dík za pozvání! Tohle bude asi supr akcička! ;-) A stejně bych asi nejela z důvodu že až tak moc se do této subkultury nepřiřazuji. Já jsem spíš jenom takový aktivní fanda. :-D
[34]<br />Jo Kopřivnice je poblíž. To je spíš kousek od Frenštátu. A nestěžuju si. Teda možná trošku ale ne úmyslně. ;-)
No jako...dle vlastního úsudku se stále nemohu rozhodnout, jestli tu tesco bábovku a deku nechat doma....
[38] Mno udělala si dobře, obojí bylo krásně dekadentní:-)¨Teda vlastně ta deka lehce punkoidní :-D
Zdravim .. chci poděkovat za hodně vklidu akci a těšim se na dalši.. a mam dotaz.. kdo ma ty fotky co se tam fotili?
[40] Já pevně doufám, že alespoň část z nich se objeví v naší Fotogalerii - takže prosím, kdo máte fotky z této akce, posílejte na Ezechiel@sanctuary.cz děkuji předem a jsem rád, jeslti se to podařilo ! ;-)
fotky jsou tady: http://rs96.rapidshare.com/files/37717032/piknik160607.zip snad vám to půjde stáhnout:-)
[42] no tak mi to stahnout nejde.. nevim proč.. a nemohli byste mi někdo poslat ty fotky mailem?satan.black@seznam.cz nebo přinejhoršim přez ICQ 354-988-427.. byl bych moc rad.. diky
[43] mno pokud si počkáš, budou v galerii přímo tady.snad už zítra. Posílání by asi dost dlouho trvalo, a já už nemám všechny fotky, něco už jsem totiž promazala.
Akci hodnotím kladně, fotky jsou vcelku fajn, jen vyřiďte fotografovi ať je příště zmenší, 95 mb na tak málo fotek je trošku maras.... i přesto že se mi to stáhlo za 8 minut....:D<br /><br />Lucifer: zkoušej, zkoušej, ono to nějak půjde:D ....jinak já ti je taky poslat nemůžu, mám omezený limit a už tak mi z toho dost vzalo to stahování... :-|
Výběr fotek se objeví v průběhu zítřka v naší fotolgalerii, hodím sem echo hned jak to bude :-) Podle fotek to musela být bezva akce ;-)
Zdravim tak už je mam v kompu.. diky moc ;-)
Tak fotky me hodne pobavily, moc pekne, urdite to byla moc fajn akce;-)
Fotky jsou nyní čerstvě v naší galerii, popatřte ;-) - http://www.sanctuary.cz/galerie/thumbnails.php?album=21
FB udalost: [url]https://www.facebook.com/events/733449616722670/?fref=ts[/url]

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.