Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave?

Dnes si dáme novinky od IAMX, Devil and The Universe, Zoly Jesus, Astari Night, zahrajeme si Nicka Cavea a hlavně si dáme rozhovor s uhrančivými americkými postpunkery Second Still, které poprvé uvidíme v Praze.

Second Still z amerického Los Angeles začali před pár lety míchat post-punk a cold wave. Že mají co nabídnout potvrdili poměrně záhy, když nahráli čtyřskladbové EP Early Froms, k němuž letos přihodili dlouhohrající debut. Trio s charismatickou zpěvačkou a basačkou vyráží na první evropskou túru. 30. září se zastaví v pražském Underdogs a při této příležitosti bylo záhodno s triem spáchat telefonický rozhovor. Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

Second Still - Strangers

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.