Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave?

Taky se nemůžete vzpamatovat z reality po PGT? Vrátíme se k němu rozhovorem se Sweet Ermengarde a ovinkami od spolků jako Legend, God Module, The Spiritual Bat, Werner Karloff, Inertia a hromadou dalších!


Gothrocková stálice Sweet Ermengarde si za dobu své existence v České republice ještě nezahrála. A to je škoda, protože jejich zvuk, lačně sající z otevřených ran praotců jako Fields of The Nephilim nebo raných The Mission si rozhodně pozornost zaslouží. I třeba kvůli loňské řadovce "Ex Oblivione", která patří k tomu nejlepšímu, co v žánru a loňském roce scéna nabídla. Situace se ale tento víkend změnila. Německý kvintet se představil v pátek v pražském klubu Fatal v rámci dvanáctého pokračování Prague Gothic Treffen. A to už byl jasný důvod, proč s kapelou spáchat rozhovor, že? Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.