Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave?

Kromě novinek třeba od Gary Numana, The Birthday Massacre, The Tear Garden a dalších si dáme i rozhovor s velezajímavou partou Veil of Light, kterou v rámci PGT uvidíme poprvé i v Praze.


Švýcarští Veil of Light za svou aktuální desku "Front Teeth" zaslouženě sklízejí jednu pochvalu za druhou. Když si poslechnete jejich hybný, chladný sound, smysluplně propojující postpunk, coldwave i ozvuky EBM, pochopíte, proč to tak je. Nejen o nové desce, ale i připravovaném koncertu koncem měsíce v Praze, v rámci Prague Gothic Treffen, si budeme povídat s kapelou v exkluzivním rozhovoru. Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

Veil of Light – COld Skin

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.