Soutěž o dva volné vstupy na festival Hradby Samoty

Potřebujete pošťouchnout, zda se vypravit na sedmé pokračování unikátního festivalu Hradby Samoty? Třeba vám rozhodování usnadní soutěž o dva volné vstupy!

Už posedmé Hradby Samoty dokazují, že nejsou klasickým hudebním festivalem, který s ostatními běží závod "kdo přiveze větší hvězdu". Místo toho pořadatelé sází na kombinaci toho nejzajímavějšího z industrial/ambient/electro i mnoha dalších scén, vizuální potravy a unikátního genia loci starých hradů. Ani letošek nebude výjimkou.

A pokud si třeba z finančních důvodů rozmýšlíte, zda na Slovensko vyrazit, dvěma z vás ulehčíme. Stačí se nechat vylosovat a ještě předtím správně odpovědět na jednu banální otázku:

Jak se jmenuje hlavní ritual/ambientní projekt Alexeje Tegina, který letos přijede s inkarnací CORP?


Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do čtvrtečního poledne (čtvrtek 13. července do 12:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "HRADBY SAMOTY". Výherce zveřejníme hned jak ho vylosujeme. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

Hradby Samoty

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.