=UKONČENO= Vyhrajte volný vstup na EBM večírek s Absurd Minds, KIFOTH a Terminal State

Jak že je to dlouho, co se Absurd Minds, K.I.F.O.T.H. a Terminal State naposledy objevili v Praze? Ano, v případě prvních osm roků, druhých sedm let, u posledních pak "pouhé" čtyři roky - tedy až příliš dlouho. O to větší radost nám dělá zpráva, že všechny tři sdružení si budeme moci vychutnat v rámci jednoho EBM večírku, v pražském klubu Underdogs' Ballroom. A to už příští sobotu 25. listopadu. Pokud nechcete platit vstupné a rádi byste si koncert užili, nabízíme vám jedinečnou možnost vyhrát lístek v naší soutěži. Stačí správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít štěstí, že budete při slosování správných odpovědí mezi dvěma šťastlivci, které touto cenou podarujeme. A teď už soutěžní otázka:

Která domácí kapela předskakovala Absurd Minds před osmi lety v Praze?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do úterní půlnoci (úterý 21. listopadu do 23:59), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "ABSURD MINDS". Výherce zveřejníme během středečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Kdo vyhrál?

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.
randomnessec13