Audiotrauma fest 2k18 odhaluje první potvzené kapely

Už na konci letošního ročníku bylo jasné, že úspěch dvojdenního Audiotrama festu bude třeba zopakovat. A opravdu!

Třetí ročník dvojdenní přehlídky je naplánován a my vám v premiéře prozradíme, na které první kapely a projekty se můžete těšit. Ale ještě než začneme s vyjmenováváním, důležité je si ujasnit termín a místo. Čas začátku kalendářního roku se nemění. Na Audiotrama fest 2k18 si rezervujte víkend mezi 9. a 11. únorem 2018. Místo konání zůstává stejné, to znamená klub Nová Chmelnice na kraji Žižkova.

A teď už pojďme ke kapelám. Jako první se můžete těšit na francouzskou dvojici Horskh. Ta se už sice představila na prvním ročníku festivalu, tentokrát ale přijede vyzbrojena první dlouhohrající deskou "Gate", na kterou se snáší chvála ze všech stran. Spojení hlasu, elektroniky a akustických bicích najdete tedy i na třetím ročníku festivalu! I jednočlenný projekt Aleph letos představil na Audiotrauma labelu svou dlouhohrající prvotinu. Bude zajímavé zjistit, jak přeci jen experimentálnější materiál Armanda Alibrandiho bude fungovat naživo.

 


Horskh - Engaged and Confused

 

I za jménem r.roo se skrývá sólista. A výrazně protřelý IDM elektronik Alexej Simonovič z ukrajinského Kyjeva. Zato jméno Ambassador21 není třeba čtenářům Sanctuary.cz dlouze představovat. Alexej a Nataša Protasovovi se letos představili na festivalu se svým instrumentálním bočákem Illegal Trade. Příští rok se opřou do elektroniky i hlasivek se svým hlavním projektem!

Teď něco pro milovníky oldschool EBM soundu. Když předloni projekt Cardinal Noire vydal svou bezejmennou prvotinu, způsobil na tvrdě elektronické scéně slušný poprask. Teď chystá k vydání pokračovatele právě na labelu Audiotrauma a my se můžeme těšit na koncertní premiéru dvojice ze Švédska v Praze! Za závěr ještě zástupce něžného pohlaví. Ophelia The Suffering z Hamburku se v posledních letech poměrně rychle etablovala na scéně, loni si zahrála například na Maschinenfestu. Takže si dejte na projekt Ecstasphere bacha!

Informace o spuštěném předprodeji a dalších potvrzených účinkujících přineseme zase příště! Jinak si vše hlídejte na FB profilu festivalu - www.facebook.com/audiotraumafest
 

Audiotrauma fest 2k17 - report

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.