Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave?

Měl Petr Štěpán opravdu doma rakev? Jak vznikla Elizabeth? Hluboký ponor do historie nejzásadnější gothicrockové formace České republiky s předákem Petrem právě teď na Radiu Wave!

Co se týče gotického rocku, neexistuje v České republice větší jméno než XIII. století. Ti zahrají v sobotu 22. dubna v pražském MeetFactory. Ještě dva večery předtím ale s Petrem Štěpánem, frontmanem "Třináctky", probereme pozadí deseti desek, které se staly součástí luxusní desetidílné "Pandořiny skříňky". Tu vydavatelství kapele vydalo v předvečer čtvrtstoletí fungování jihlavské čtveřice. Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.