Oslavte mezinárodní den EBM 30% slevou na nahrávky labelu Alfa Matrix

Speciální akce potrvá jen tři dny, a to od dnešního dne!

Od chvíle, co na svět vtrhla EBM formace Front 242, stalo se numero 242 ikonickým číslem mezi fanoušky tvrdého elektra. Není divu, že právě 24. února se celosvětově slaví Mezinárodní den EBM. Co to znamená? Nic menšího, než že si zrovna v tento den fanoušci připomínají tento výjimečný hudební žánr poslechem, setkávají se s podobně naladěnými přáteli, případně chodí na tematické parties nebo dokonce živé koncerty. Vše se jen "musí" točit okolo Electronic Body Music.

Není taky divu, že tento vpravdě důležitý den využívají někteří marketingově. Tak například belgický label Alfa Matrix přichází se speciální 30% slevou na všechny své produkty, tedy digitální i fyzické kopie veškerých alb (CD i vinyly), trička či jakékoliv merchandise produkty, které tento renomovaný label vydal. A co je pro to potřeba udělat? Vybrat si nějaký ten kousek na oficiální stránce vydavatelství nebo na jejich Bandcampu a následně vložit kód ebmday242.

Chcete-li si tedy doplnit sbírku svých oblíbených umělců, máte jedinečnou příležitost využít tuto slevu. Platí pouze tento víkend, tedy 24., 25. a 26. února. Ku příležitosti této akce label také dává k dispozici poměrně velký počet kompilací za příjemnou cenu. Jejich seznam najdete tady.

 

Front 242 - Headhunter

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.