Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radiu Wave?

Rok 1995 potřetí! Nasedejte do stroje času na Radiu Wave a nechte se unést 22 let do minulosti. Jak to tehdy vypadalo se scénou?

Třetí zpětný pohled do gotického roku 1995 tentokrát přinese tehdejší novinky útočící na špičky indie hitparád i vybrané undergroundové skvosty. Mezi první určitě patří singly Nitzer Ebb, White Zombie, The Mission nebo Erasure, mezi druhé pak vynikající kousky od Dream Disciples, Eden, Mistle Thrush nebo Eyeless In Gaza. Mezi tím pak nasázíme tracky dnešních stálic, jakými jsou v tomto případě Suicide Commando, Mephisto Walz, Leather Strip, The Peacocks nebo spolupráci Roberta Riche s Brianem Lustmordem. Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.


Nitzer Ebb – Kick It

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.