Řady Agent Side Grinder opouštějí tři důležití členové

Ze švédské dark electro pětice se rázem stává duo.

Agent Side Grinder nejsou u nás nikomu neznámí. Po vydání veleúspěšné a výborné desky "Alkimia" (recenzi můžete číst zde) jsme je na podzim roku 2015 přivítali i v Praze (report z koncertu tady). Teď ale ze Severu přichází nemilá zpráva. Zpěvák Kristoffer Grip se kvůli nedostatku času, který by mohl a měl kapele věnovat, rozhodl uskupení opustit. A jeho odchod jako kdyby otevřel stavidla dalším odchodům - hned vzápětí jej následují Henrik Sunbring a Thobias Eidevald.

V sestavě kapely tak momentálně zůstávají jen zakládající členové Peter Fristedt a Johan Lange, kteří slibují, že nic není ztraceno. Dokonce přislíbili i nové řadové album, které by mělo na labelu Progress Productions vyjít ještě v letošním roce. Tak uvidíme.

Máme ale ještě jednu dobrou zprávu pro fanoušky těchto švédských elektroniků. Veškerá koncertní data, která byla doteď oznámena, zůstávají v platnosti a kapela je odehraje ještě v nezměněné sestavě. Chcete-li si naposledy vychutnat show těchto Švédů v původním složení, vyrazte třeba na Castle Party, kde pětice letos vystoupí.

Agent Side Grinder - This Is Us

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.