Dvojitá gotická oslava s novými deskami XIII. století a Star Industry se blíží

V sobotu 16. dubna oslaví jihlavská gothicrocková legenda čtvrt století fungování a představí zbrusu nové album. Hosty jim v Paláci Akropolis budou dělat dvaceti lety prověření belgičtí gotičtí veteráni Star Industry.


Jasně nejvýznamnější domácí gothicrocková kapela XIII. století si na rok 2016 přichystala zbrusu nový materiál, který zhmotnila v polovině února na novém silném albu "Intacto". Nosič obsahuje devět nových skladeb a jedná se o první dlouhohrající studiový počin od vydání "Dogma" (2009). Recenzi si můžete přečíst tady. Na rok 2016 zároveň připadá i oslava čtvrtstoletí činnosti souboru. Kapela si u této příležitosti připravila speciální program a pražský koncert bude zároveň i premiérovou možností slyšet nové skladby naživo. Nenechte si ji ujít!
 


XIII. století – Hodina stínů


Vůbec poprvé se v České republice představí druhý vystupující, belgičtí Star Industry. Kapela patří ke stálicím evropské gotické scény a do Prahy přijede představit svou aktuální desku "The Renegade" a zároveň oslavit své dvacáté výročí. Jejich skladby mají stálé místo v playlistech gotických klubů po celém světě a naživo koncertují jen výjimečně. Jsme rádi, že konečně můžeme tento zážitek nabídnout právě Praze a českým fanouškům.


Star Industry – The Renegade


Slyšte, jak nám Děti noci hrají!

XIII. STOLETÍ + Star Industry (B)
16. dubna 2016 (19:00!)
Praha, Palác Akropolis (Kubelíkova 27)
Vstup: 290 Kč (předprodej na pokladně Paláce Akropolis, + poplatky v síti Ticketpro, GoOut.cz) / 390 Kč na místě

XIII. století

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.