S Covenant v Praze zahraje Daniel Myer

Ano, pozítří se v Rock Café dočkáme vzácného spojení velkých jmen elektronické scény.


Říkali jste si, jak to asi Covenant muselo živě šlapat, když jim koncertně vypomáhal miláček tuzemských elektroniků pan Daniel Myer (Architect, Haujobb atd)? Řízením osudu se to dozvíte na vlastní uši v pátek v Praze!

Jak jsme se totiž před pár hodinami dozvěděli, multiintrumentalista Andreas Catjar na poslední chvíli musel svou účast na pražském koncertu zrušit a zastoupí ho právě pan Myer. Čili o další důvod víc, proč na tomto unikatním večírku nechybět. Těšíte se?
 


Covenant - Lightbringer (Daniel Myer remix)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Já celou dobu počítal s tím že Myer bude.:-) To je tedy novinka, nebo vlastně neni:-)
TO|: Hell-mutant no ne vsichni to vedi ze s nima ted hraje radeji bych cetl ze pred nimi vystoupi jako Architect to by bylo jiny kafee.
Omyl, Daniel Myer s Covenant už od konce loňského roku nevystupuje. Proto bude pražský koncert výjimkou.
Ajaj tak to mam zato ze s nimi drti stale nejsem skalni fans no.
Já někde četl že s nimi hrál, pak skončil a pak zase zaskočil. Proto jsem počítal s tim že v Praze bude. No dopadlo to dobře :-) Teď pro pobavení, doma to nikdo neocení tak to píšu sem. Už se moc těším a dnes jsem měl děsný sen. Vzbudil jsem se v noci úplně spocený hrůzou. Zdálo se mi že hrál Oceán a dost divně. Potom pauza a najednou hrozný zvuky.Jdu se podívat co se děje a Covenant nepřijel. Misto nich Sanctuary narychlo dovezli Der Blutharsch! Vůbec nechápu jak na to ten muj mozrk mohl přijít... :-)
Dobře, řekneme tedy Albinovi, ať večer místo Covenant nehraje :D
Jagera by to asi nadchlo ale já bych to nerozdýchal. Vůbec nechapu tu spojitost Blutharsch vůbec neposlouchám, tak nevim kde se v tom snu vzali... Pokud se nic nezmění, tak dnes asi bude ns akci Sanctuary nejmladší návštěvník - beru 9 letou dceru! Takže i pro ní bude Covenant lepší volba než Blutharsch :-) Doufám že to přežije...
Výborně, jen ať nám roste nová generace!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.