Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Jak se daří pokračovateli kultovního labelu Wax Trax! po patnácti letech? O tom jsme si povídali s jeho zakladatelem Bartem Pfanenstielem. Rozhovor a mraky novinek uslyšíte už za chvíli na Radiu Wave.

Jméno Wax Trax! je nezávislé scéně pojem. I po vice než 15 letech od definitivního konce tohoto vydavatelství na zvuk jeho kapel přísahá hromada kapel a pořádají se vzpomínkové koncerty. Pár měsíců před jeho definitivním skonem jeho dlouholetý zaměstnanec Bart Pfanenstiel povil skomírajícímu rodiči dítko nazvané WTII records. To se v tomto roce dožívá v dobré kondici patnácti let fungování. Při této příležitosti jsme právě s hlavou tohoto labelu spáchali exkluzivní interview.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

AlterRed – I Breathe You

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.