Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Dnes večer s Philippem Münchem, ústřední postavou dark electro stálice Synapscape, kteří se po dlouhé době vrací do našeho hlavního města. A samozřejmě hromadou novinek.

Pojmem na temné elektronické scéně je rozhodně dvojice Synapscape. Tento německý projekt s více než dvacetiletou historií ve své tvorbě umně kloubí techno, industrial a EBM elektroniku. Stal se tak vzorem stovkám podobně laděných projektů po celém světě. Před jejich koncertem, který proběhne v sobotu v pražském Basement Baru, jsme zastihli na telefonu polovinu projektu Philippa Müncha a popovídali si nejen o nové desce Rhythm Age, ale také o haldě dalších projeků, které stačil během let stvořit.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.


Synapscape - Rhytm

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.