Merciful Nuns vytahují z kapes skafandru nový videoklip

Že Merciful Nuns plánují na březen osmou studiovku "Thelema VIII" už víte. Slušelo by se ještě dodat, že koncept alba půjde po stopách zvídavého Sokrata a bude sledovat jeho cestu do propasti dystopické společnosti, žijící v souladu s Thelémickými principy na vzdálené exoplanetě. 

O kvalitu materiálu se nejspíš nemusíme bát ani po hudební stránce. O tom svědčí první singl a videoklip k songu "Allseeing Eye". Sbalte si skafandřík, vyrážíme!

 

Merciful Nuns - Allseeing Eye

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jako vždy EXCELENTNÍ !!
V těch tunách nahrávek se najdou i slabší chvilky, ale v tomhle konkrétním případě naprosto souhlasím. Je to parádní:)
MN má naposlouchané velmi dobře mě nikdy nepřišlo že by se našli slabší chvilky.MN jsou ve svém stylu jediný na scéně co produkují kvalitní hudbu . je pravda že Artaud je produktivní hodně skoro až neuvěřitelně , ale laťka je pořád vysoko.
Abych byl konkrétnější, tak mne osobně třeba "Xibalba III" a "Goetia IV" nebaví tolik jako další desky. Ne snad, že by byly blbý, jen nejsou tak skvělý jako třeba první dvě CD (samozřejmě pro mne - každej určitě má svoje vlastní favority). Ale i to nejhorší od MN je lepší, než hromada jiných věcí, takže souhlasím minimálně s tím, že kvalitativní laťku Artaud docela drží. Ale zároveň souhlasím s tím, že ořezat ty lepší momenty a udělat na nich menší množství desek, budou ty desky o to silnější. Ale ať je to jak chce, Merciful Nuns jsou supr:).
Inu, sto lidí, sto chutí - mně třeba taky příjde, že kdyby Merciful Nuns malinko zvolnili, bude to kvalitativně jen dobře. A taky si myslím, že díkybohu nejsou v současném gothic rocku jediní, kteří produkují kvalitní hudbu. Třeba Whispers in The Shadow mne osobně berou mnohem víc. Ale otázka názoru. Každopádně tahle věc zní super, jsem zvědavej!
Souhlasím že Ashley- ho Whispers in The Shadow a The devil the Universe stojí " skoro " na stejné laťce :-) Stejně tak pokládám za spojení Ashely a Artaud v NEO za jedno z nejlepších zjevení na scéně vůbec. Souhlasím že kadence alb je neuvěřitelná ale přijde mi ,že to na kvalitě neubírá .. takže proč se tomu bránit :-) Poslední NEO Trans Neptunian Objects bylo bombastické . Artaud má vše až neuvěřitelně promyšlené , vizuál i téma alb - to si myslím je důležité zdůraznit. Alba od MN mají stoupající tendenci . Po poslechu posledního alba METHEORA jsem opravdu zvědavý jak bude znít THELEMA. Jen by to chtělo aby taky koncertně zavítali do Prahy :-) Buď s MN nebo s NEO .Myslíte je to reálné ?
Merciful Nuns už jsme do Prahy jednou dovezli, dokonce tehdy ve spojení s Whispers in the Shadow (a Vendemmian). Report zde: http://www.sanctuary.cz/5302-report-goth-rock-over-prague
vím o tom , bohužel jsemev té době ( r. 2011 ) tento koncert prošlvihnul.Je nějaká naděje koncert ještě uspořádat ?
Naděje je vždycky :)
To by bylo skvělé :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.