Dark Munich Festival se neuskuteční

Nemilá zpráva dorazila od organizátorského týmu Dark Munich Festivalu. Plánovaný pátý ročník, který se měl uskutečnit ve dnech 1. - 3. dubna v Mnichově a měl hostit taková jména jako Atrocity, Anne Clark, Suicide Commando, Diorama nebo In Strict Confidence, je s definitivní platností zrušen.

Důvodem zrušení je neuspokojivý předprodej vstupenek a s tím spojená insolvence pořadatele. "Náklady na takový festival se pohybují v šestimístných sumách (Euro - pozn. Nephi). Prozatím bylo prodáno pouze 10% vstupenek, což bylo již do akce investováno. Intenzivně jsme akci promovali ve 12 zemích a prostřednictvím Facebooku jsme oslovili zhruba 150.000 potenciálních návštěvníků", píší pořadatelé ve svém prohlášení. "Po zvážení všech eventualit jsme dospěli k rozhodnutí akci s předstihem zrušit a vyhlásit bankrot. Z tohoto důvodu také bohužel nebudou vráceny peníze za již zakoupené vstupenky. Je nám to upřímně líto a prosíme o pochopení."

Kompletní tiskovou zprávu najdete na oficiálním webu akce.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

on uz mel velikej problem loni, kdyz musel treti den zrusit Christian Death, posledni ctvrty den uz kapely prachy nedostaly.. proste je to debil, kterej to pokazdy zaplatuje jak muze, to se proste na WGT, Amphi nebo Mera Lune nestane. Dost me to mrzi, chtel sem tam zase letos jet, ale uz loni bylo zjevne, ze to miri do prdele. Letos me mrzi ty Atrocity, ty jsem live jeste nevidel.
tý vole, tak to je síla - "bohužel nevracíme prachy z důvodu insolvence". Takhle vyhodit oknem takřka tři litry...asi by mě jeblo :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.