Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Dnes se pověnujeme víkendovému Audiotrauma Festu, koncertu Editors a samozřejmě i novinkám na scéně. Už za chvíli na Radiu Wave.

Francouzský label Audiotrauma vedou bratři Syco a Arco Coëfficovi. O jejich lásce k České republice mluví řada koncertů, které oba odehráli v minulých letech se svými projekty Sonic Area, Chrysallide nebo Republik Of Screens nejen v Praze, ale i Brně, Českých Budějovicích nebo Olomouci. V letošním roce se hodlají vrátit do Prahy se celou hordou spřátelených kapel svého labelu ze Štrasburku a uspořádat zde celý Audiotrauma Fest. Ten proběhne v pátek a sobotu 4. - 5. prosince v pražském klubu Nová Chmelnice. Jeho programu, ale i připravovanému koncertu Editors, se budeme věnovat ve 384. dílu gotické Scény, která tradičně vykopává ve čtvrtek od desíti hodin večer 

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.


Sonic Area - Candle Danger
 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.