Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Je čas na další výlet po kořenech gotické scény! Už podruhé se podíváme do roku 1993 za hromadou tehdy mladých, dnes již kultovních gothicrockových, elektronických, indusrockových, psychobilly, experimentálních i synthpopových kapel. Startujeme ve 22:00 na Radiu Wave.


Druhé ohlédnutí za gotickým rokem 1993 přinese gothicrockové dumky od Madre Del Vizio, Inkubus Sukkubus, Garden Of Delight, EBM tvrďárny Cat Rapes Dog, Front 242, Cubanate, Armageddon Dildos, Numb, industriální rock KMFDM, Die Krupps nebo Treponem Pal, ale i jemnější sólové skladby bývalých členů Oceánu, Deine Lakaien či Wolfsheim, psychobilly The Quakes a The Sharks, či experimentální ukázky z desek Sorrow či The Moon Lay Hidden Beneath The Cloud.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

Inkubus sukkubus – Wytches

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.