Dejte si další ochutnávku z nového alba A-ha

Legendární trio uvolňuje kousek z chystané nahrávky.

O vydání nového alba norských A-ha již od nás víte, také jste si mohli poslechnout první píseň (třeba tady). Nyní byla uvolněna další ukázka, tentokrát jen kousek ze skladby "The Wake". Ten vám přinášíme klasicky pod článkem, abyste se na nové CD, které má vyjít v září, mohli jaksepatří těšit:

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Švédi?
Vida, to se Ash uklepnul, díky za upozornění, upravujem! :)
Omlouvám se a kaju se..:/
Než tu uplně zblbnete z toho trendového 80-kového disca.. 3.9. na Strahově http://pastpunk.bandcamp.com/releases je cosi o něco víc sanctuary. Tohle PR na chlapeckou kapelu nebere rozum ani uši :( - leda že na tom fakticky neulítáváte nebo nejste zrovna Švédská trojka.
A vůbec - jděte už z těma ochutnávkama někam, chodíme na koncerty a ne na večeři http://sanctuary.cz/cs/search/node/ochutnávku
Richard: cti to co Te zajima - nechapu ze mas potrebu psat podobne komenty...
Upřímně – taky tomu moc nerozumím. Chápu, že ne každýmu A-ha sednou (což je ostatně vidět i v rámci naší redakce), ale když už na webu sledujeme i synthpopový věci, není proč to sem nedat. A na základě jedný reakce to stejně dělat nepřestanem, čili zbytečný...
Richarde, tenhle koncert nám utekl. Když někde najdeš něco, co nám na webu chybí a patří to sem, budem jen rádi, když o tom napíšeš novinku a pošleš jí na redakce@sanctuary.cz, nebo akci přidáš do kalendáře (kombinace obojího je ideální). To pak totiž k něčemu bude. Kór, když ti PAST zní dobře a je škoda to minout.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.