Nové hudební plány Ala Jourgensena jsou venku

Ptali jste se, co přijde po ohlašovaním konci Ministry? Už nemusíte, známe odpovědi...

Už delší dobu se mluví o "definitivním konci" kultovních Ministry. Po vydání "posledního živáku" (psali jsme) a naplánované "poslední tour" (víte) by se prý domovský projekt Al Jourgensena měl uložit k věčnému spánku. Ovšem ne tak samotná Alova hudební dráha.

Strýček Al totiž oznámil zrození nového projektu s názvem Surgical Meth Machine, na kterém pracoval se svým dlouholetým zvukařem Sammy D’Ambruosem. Žánrově by mělo jít o speedmetalovou záležitost, ke které principál říká: "Na desce nenajdete nic pod 220 BPM – nic pro slabé na srdce! Představte si toho celou desku – a přesně na tom teď makáme. Čistá mela. Lidi to nejspíš zavrhnou jako bláznovství – a to je dobře. Bláznovství vytváří budoucnost hudby. Potřebujete šílence."

A aby toho nebylo málo, vrhne se Jourgensen i do dubových vod s jiným novým projektem Dubweiser, který by měl jít v podobných šlépějích jako skladba “Thanx but No Thanx,” z poslední desky "From Beer to Eternity".

Do toho tu jsou plány na druhou autobiografii, román o sériovém vrahovi a možná i film a dokument. Al Jourgensen se zkrátka do důchodu ještě rozhodně nechystá.

Ministry – Thanx But No Thanx

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.