Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Dnes se kromě klasické nůše novinek na gotické scéně můžete těšit i na rozhovor s jednou z nejzajímavějších postav hudební alternativy vůbec, panem Blixou Bargeldem z Einstürzende Neubauten.

 


Bohatý koncertní podzim na poslední chvíli ozdobil i koncert industriální legendy Einstürzende Neubauten. Ta přijede do pražské Retro Music Hall naživo představit svojí návratovou desku Lament. O novém albu, které je pouze výsekem rozsáhlého projektu připomínající 100 let od zahájení první světové války, ale také o neméně bájné návštěvě souboru komunistického Československa v roce 1987 si budou moderátoři povídat s charismatickým Blixou Bargeldem v rámci 330. dílu Scény s Pavlem Zelinkou a Tomášem Hoyerem. Konkrétně ve čtvrtek 6. listopadu od desíti hodin večer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.


Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.



Einstürzende Neubauten – Alles (live)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.