Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Už jste někdy slyšeli český rozhovor se stylotvornými Suicide Commando? Že ne? Není divu – Johan Van Roy totiž za téměř třicetiletou kariéru přijede do Prahy poprvé a tak si i poprvé popovídal s českým médiem. Výsledek uslyšíte už za chvíli na Radiu Wave!


Jedna z největších hvězd electro/industriální scény, belgičtí Suicide Commando, poprvé po osmadvaceti letech od svého založení živě vystoupí v České republice. Kapela, v jejímž čele stojí charismatický frontman Johan Van Roy, zahraje v pátek 31. října 2014 v pražské Meet Factory. Při této příležitosti jsme s ostrým Belgičanem spáchali exkluzivní rozhovor. Odvysíláme vám ho ve čtvrtek ve Scéně s Pavlem Zelinkou a Tomášem Hoyerem od desíti hodin večer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.


Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.



Suicide Commando – God Is In The Rain

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.