Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Ukázky z nové desky Zoly Jesus ukázaly, že původně "gothpopová" víla vytřásla ze své tvorby vše, co by se ještě dalo spojit s gotikou. Jak to vnímá ona sama se dozvíte z rozhovoru se Zolou Jesus ve Scéně na Radiu Wave. Už za chvíli!


Pro popaře je symbolem nové gotické vlny. Pro gotiky je popařkou, která s gotikou toho vlastně nemá příliš společného. Nika Danilova aka Zola Jesus novou deskou "Taiga" znovu provokuje oba tábory neboť odhazuje velké množství avantgardních propriet a vrhá se v péči labelu Mute records vstříc mainstreamovějším vodám. O tom všem si budou s Nikou povídat moderátoři pořadu Scéna s Pavlem Zelinkou a Tomášem Hoyerem ve čtvrtek 9. října od desíti hodin večer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.


Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.



Zola Jesus – Dangerous Days (Official Video)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.