Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

V sobotu se v Čechách vůbec poprvé představí britská gothic/paganrocková smečka Inkubus Sukkubus. A rovnou tu oslaví 25 let. A proto jsme s kapelou pořídili vůbec první interview pro česká média. Slyšet ho, i s hromadou novinek ze scény, můžete už za chvíli na Radiu Wave.


V sobotu 13. září můžete v Paláci Akropolis vidět dvojici gotických mohykánů – tuzemské matadory XIII. století na jediném letošním koncertu v Praze a britskou gothic/pagan legendu Inkubus Sukkubus, která se v Čechách představí vůbec poprvé. A protože Angličané zároveň v Praze budou slavit čtvrtstoletí svého fungování, dovolili jsme si zavolat jejich zpěvačce Candie McKormack a před jejich koncertem v naší metropoli jsme jí podrobili křížovému výslechu. Vedle toho ještě můžete očekávat v rámci 322. dílu řadu domácích i zahraničních žánrových novinek, jak jinak!

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.


Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.



Inkubus Sukkubus – Love Poltergeist

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.