V LISTOPADU VÁM PŘIVEZEME THE SPIRITUAL BAT!

Je libo dát si jednu z nejlepších letošních goticrockových desek naživo? Napište si do kalendáře datum 29. listopadu pro BatSave speacial!

 

 thespiritualbat


Z pořadatelského hlediska jsme na letošní podzim přichystali hned dvě poctivé elektronické laskominy – koncert prvoligové hvězdy Front 242 a kutovních řezníků Suicide Commando. A aby ani kytarová sekce našeho týmu nepřišla zkrátka, rozhodli jsme se přidat na podzim k tandemu Inkubus Sukkubus/XIII. století ještě jednu ryze gothicrockovou akci v rámci speciální edice pravidelného večírku BatSave, tedy BatSave special. A protože se italští The Spiritual Bat letos vytasili s novým počinem "Mosaic" (recenzi si můžete přečíst tady), který je nejen nejlepší deskou jejich kariéry (sahající až do roku 1992), ale i jedním z nejsilnějších gotických alb, které jsme letos slyšeli, byla volba kapely poměrně jasná. 


Skupina, která v devadesátých letech předskakovala i samotnému Rozzu Williamsovi, se tedy vůbec poprvé představí v České republice 29. listopadu 2014 v Basement Baru. A navíc dorazí i s živým bubeníkem, takže pokud jste na zahraničních festivalech dosud viděli (nejspíš slepého) kytaristu a skladatele Dario Passamontiho a uhrančivou šamanku Rosettu Garri s hypnotickým hlasem jenom ve dvojici, připravte se na ještě intenzivnější zážitek. Můžou snad tenhle hudební svátek milovníci gotického rocku minout? 

 


The Spiritual Bat – Mosaic

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

supr!
Fantastic band! The day before they will play at Return To The Batcave Festival.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.