BRUNO KRAMM JE V NEMOCNICI, NA PGT HO ZASTOUPÍ DANIEL MYER

Příprava letošního Prague Gothic Treffen je divoká jízda. Jelikož předák Das Ich nečekaně skončil v nemocnici, vystoupí místo něj muž, který loni na PGT obrátil electro stage vzhůru nohama – pan Daniel Myer z projektů jako je  Haujobb, Architect a mnoha dalších.

 

pgt9 28 08 2014 daniel



Vypsat podrobnosti ke všem překvapením, která stíhají deváté Prague Gothic Treffen, by vydalo na samostatný článek. A nekončíme. Po nečekané ztrátě klubu pro guitar stage (měsíc před konáním) a odřeknutím účasti pánů z Vendemmian ze zdravotních důvodů (tři týdny před), kteří měli zahrát warmup koncert a pak i jako DJové, přišla před pár hodinami (tři dny před) další facka. Hlavní hvězda electro stage DJ Bruno Kramm skončil v nemocnici, každou hodinu dostává injekce a i když ho to moc mrzí (a i tak dost zněl), nepustí ho ze špitálu dřív než příští týden, takže nakonec ani on nebude moci zahrát.

Naštěstí ale gotičtí bohové nenechají své dcery a syny padnout, a tak se v hodině dvanácté podařilo sehnat více než slušnou náhradu – pana Daniela Myera, o jehož loňském setu na electro stage PGT se mluvilo ještě několik měsíců poté. Daniel kvůli PGT dokonce přeruší svou víkendovou studiovou seanci a místo nahrávání přijede odehrát další ze svých pověstných večírků. A aby toho snad nebylo málo, nepřijede sám, ale v doprovodu DJ Markuse Muellera, rezidenta lipského klubu Darkflower a akcí zvučných jmen, jako je třeba Planet Myer Day. A to už určitě můžeme brát jako záruku kvality.

A protože je nám Bruno Kramma líto, řekli jsme si, že mu zkusíme přímo na PGT vyrobit/vyfotit aspoň nějaké přání brzkého uzdravení, takže pokud budete chtít být u toho, jste víc než vítání, čím víc, tím líp. Určitě ho to potěší.

CIRKUS BUDE!

 


Daniel Myer na PGT

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Potesujici by bylo kdyby nestal za notasem ale rozjel to tam nazivo s Architect! Ktery nebyl pred FLA.
...ale byl tu letos před Project Pitchfork...
Daniel Myer? yes yes yes! :) <br />A Brunovi přání brzkého uzdravení.
Pred PP to byla pecka pak zklamani ze nedorazil pred FLA, ted alespon mala zaplata v roli DJ i za to DIKy! vsem kdo se o to pricinili.
My dělali jen ten jejich koncert s Project Pitchfork, vlastně ani nevím, proč nedorazili před FLA... ale jinak se rádo stalo, situaci zachránila převážně dámská část naší sestavy :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.