KYTAROVÁ STAGE PGT MĚNÍ MÍSTO, seznam DJů je komplet

Někdy můžete na přípravě akce pracovat třeba půl roku dopředu... a stejně to nic neznamená. Ale tak to nevadí, poradíme si. Tady jsou novinky o změně klubu, zbytek DJů, piknik... a další zajímavosti k největšímu československému gotickému setkání.

 

pgt9450header

 

Představte si, že někdy od jara máte zamluvené kluby na jednu z nejdůležitějších akcí roku, tedy Prague Gothic Treffen... a měsíc před konáním se najednou dozvíte, že svůj "hlavní klub" na vybookované datum vlastně nedostanete. Někdy prostě stačí výměna lidských zdrojů, někde si někdo něco nepředá... a aniž vám kdokoliv cokoliv řekne, máte po legraci. Tečka. Hotovo. Představili jste si to? My nemuseli, přesně tohle se nám totiž stalo s PGT.

Je fér přiznat, že pánové z Fatalu se nám za zmatky velmi omlouvali a nasypali si na hlavu půlku popelníku, ale faktem zůstává, že nám sobotní termín uvolnit nemůžou (asi slaví narozeniny nový majitel nebo co). Tak holt za rok (snad).  Prošli jsme tedy okolní kluby a našli prostor, který bude sloužit jako náhradní azyl pro naší kytarovou scénu. Stručně řečeno – GUITAR STAGE SE Z KLUBU FATAL PŘESOUVÁ DO MALÉHO SÁLU KLUBU STORM (tedy o nějakých 150 metrů blíž na Husitskou). 

A když už píšeme o PGT, máme pro vás zbývající DJska jména, která se postarají o vaše hudební blaho. Na kytarové scéně ve Stormu se představí zkušená berlínská jezdkyně na stříbrných kotoučích DJane Ina z akcí jako je Panic In Berlin nebo L∆BYRIN†H. České barvy pak bude hájit DJ Chlorophyll Von Needle a domácí Sanctuary.cz DJs.

 

VeNa

 DJ Tranzistor

 


Elektronickou stage ovládne vedle Bruno Kramma z Das Ich dvojice zavedených tuzemských DJů. DJ Tranzistor patří mezi matadory české tvrdé elektroniky – a to nejen kvůli svým mnoha hudebním aktivitám (No Name Desire, CyberdeliCSolutions, Depressive Disorder aj.), ale i kvůli dnes již legendárním večírkům See You In Hell, které tomuto žánru vytvářely posluchačské podhoubí i u nás. Těšit se tak můžete na klasickou oldschool smršť. 

Druhý DJ. postapokalyptický rejdíř, se naopak zaměřuje na novější podoby electra – aggrotech, hellectro, harsh electro, ale i klenoty klasického EBM. DJ Muchacho R0b0t0 se během svého působení objevil na většině žánrových akcí a byl také ústřední postavou nabouchaných electrovečírků Burning Chrome. Na své si tak přijdou staromilci i vyznavači nových elektronických proudů. Oba pánové navíc delší dobu nikde nehráli a tak budou jejich sety určitě stát za to.

Čas si ale v sobotu udělejte už od odpoledních hodin – PGT jako vždy začíná gothic picnicem na Vrchu svatého kříže na Parukářce. A kdo ví, třeba to bude zase s nějakým tím překvapením. Těšit se ale tradičně můžete i na večerní tombolu s mnoha příjemnými cenami (vstupy na podzimní akce, slevenky apod.) – a to všechno za stejné jednotné vstupné na všechny stage jako loni, tedy 149 Kč. Podrobnosti můžete sledovat na webu http://sanctuary.cz/pgt/.


Mimochodem, Bruno Kramm vás srdečně zve na PGT ;)

 


Bruno Kramm about Prague Gothic Treffen

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.