En Esch chystá druhou sólovku za pomoci fanoušků

Podpoříte vydání nového materiálu bývalého kytaristy KMFDM?

 

EnEschStudio2014


Krotitel strun u KMFDM, Pigface nebo Slick Idiot – to všechno (a mnohem víc) je charismatický holohlávek En Esch. Ten se kromě spolupráce s uhrančivou Mona Mur (víte) věnuje i psaní soukromého materiálu, který chce aktuálně představit na své druhé sólovce. Ta by měla vyjít 21 let po sólové prvotině "Cheesy", která spatřila světlo světa už roku 1993. 

A protože každá legrace něco stojí, spustil En Esch kampaň na PledgeMusic, přes kterou nabízí spoustu věcí – včetně doživotního místa na guestlistu, soukromé lekce hry na kytaru, Commodore 64, na který skládali v dřevních dnech KMFDM, nebo koncert jen a jen pro vás. Navíc každých 10 % vybraných nad cílovou částku poputuje na organizace na ochranu zvířat v Berlíně. "Berlín je bohužel hlavním městem laboratoří testování na zvířatech v EU a to musí přestat," říká angažovaný kytarista.

Název desky zatím uveřejněn nebyl, ale podle všeho se máme těšit i na hromadu speciálních hostů. A sám pan Esch fanoušky připravuje na: "Skvělou, novou, čerstvou tvrdou elektroniku s kytarami – objevte ji dřív než kdokoliv jiný!"

Podpořit umělce můžete přímo na PledgeMusic.

 


En Esch – Confidence
(z En Eschovy první sólovky "Cheesy" roku 1993)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.