Current 93 vydali novou řadovou desku plnou vzácných hostí

Dva roky jsme museli čekat na novou řadovou desku Davida Tibeta a jeho Current 93. Album, plné velmi vzácných hostí je venku.

 

Current_93_-_Merch__I_Am_the_Last_Of_All_the_Field_That_Fell

 

O tom, že Current 93 vydají v letošním roce svou novou řadovou desku "I Am the Last Of All the Field That Fell", vás informoval kolega Nephilim už na začátku letošního roku. To ještě netušil, že album přivítá velmi vzácné hosty, jako například Andrewa Lilese z Nurse With Wound, Antonyho Hegartyho, Ossiana Browna, legendárního avantgardního saxofonistu Johna Zorna, Jamese Blackshawa, plus členy kapel The Groundhogs a These New Puritans. Po téměř dvou dekádách se znovu ozve z hudby Davida Tibeta hlas Nicka Cavea. Celé album také můžete vyslechnout a následně zakoupit na Bandcamp profilu kapely (viz. níže).

Album vyšlo na CD v Evropské a Americké podobě, pořídit si více než hodinovou nahrávku o jedenácti chodech můžete i v luxusní dvouvinylové růžové podobě. Kapela vyráží na krátké turné, během něhož se nejblíže ocitne českým hranicím 23. dubna, kdy zahrají v Drážďanech v prostorách Reithalle.


Tracklist "I Am the Last Of All the Field That Fell":

1. The Invisible Church - 6:32
2. Those Flowers Grew - 8:42
3. Kings And Things - 6:22
4. With The Dromedaries - 5:37
5. The Heart Full Of Eyes - 5:46
6. Mourned Winter Then - 5:55
7. And Onto PickNickMagick - 7:57
8. Why Did the Fox Bark? - 6:22
9. I Remember the Berlin Boys - 3:49
10. Spring Sand Dreamt Larks - 4:32
11. I Could Not Shift the Shadow - 6:12

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.