Do Prahy se ve stejný den chystají Laibach i Peter Hook & The Light

 V druhé polovině listopadu se rýsuje pro mnohé fanoušky velké koncertní dilema!

Ve stejný den ohlásili dva zavedení promotéři zajímavé koncerty situované na stejné datum - pondělí 20. listopadu. Tady jsou:

1) Peter Hook vyráží se svou kapelou The Light na turné, aby připomněl nesmrtelný odkaz zásadních skupin hudební historie, kterých byl součástí – Joy Division a New Order. Šňůra se tentokrát vztahuje k 35. výročí vydání alba Joy Division Substance a během koncertu kapela přehraje všechny skladby nejen z této desky, ale také ze stejnojmenného počinu New Order. Koncert proběhne v klubu Roxy. Vstupenky za 839 Kč budou v prodeji od pátku 28. 4. 10:00 na GoOut.cz.

2) Co se týče slovinských Laibach, i ti přejedou do Prahy s novým programem. Ten bude postaven na novém albu "Sketches Of The Red Districts" se Laibach vrací zpět do Trbovlje. Na něm v novém a čerstvém podání zkoumají konfliktní genezi vzniku kapely v tomto průmyslovém městě v r. 1980 a z odstupu času zpochybňují své estetické, zvukové a ideologické kořeny. Jak je jejich dobrým zvykem, Laibah tímto krokem opět převrací vše naruby. A aby se ani jejich další koncert v Praze nestal všedností, odehraje se v prostoru divadla Hybernie. Vstupenky v cenovém rozpětí 790 až 990 Kč jsou již teď k sehnání na GoOut.cz.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To je teda pěkně na H. v jeden den.😡 Nejspíš zvolím Laibach. Ten je hudebně i vizuálně zajímavější. Hooky Sorry Jako 🤣. Oba koncerty dělá stejný pořadatel??
Ne, každý pořádá jiný subjekt.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.