Před vydáním nové řadovky se The Cure připomenou rozšířenou reedicí desky "Wish"

Do podzimního náporu ze strany Roberta Smithe a spol. přibývá další položka. 

Letos na jaře uplynulo třicet let od doby co The Cure vydali devátou řadovou desku "Wish". A podobně, jako tomu bylo u předchozích řadovek, kapela se rozhodla připomenout album z roku 1992 v rozšířené reedici. Ta kromě základní sady dvanácti skladeb nabídne i celou hromadu doposud neslyšených demoverzí songů z tohoto období. Vedle nich budou součástí kompletu také čtyři skladby z roku 1993, které vyšly na speciálních kazetách nazvaných "The Lost Wishes" a byly rozeslány poštou jen skupince vybraných fanoušků.

Mastering si vzal na starost sám frontman Robert Smith, stejně jako u všech ostatních reedicí diskografie své skupiny. Veškerý proces probíhal v londýnských Abbey Road Studios a výsledný komplet vyjde na třech CD anebo dvou LP, a to 7. října 2022. Výroční edici "Wish" můžete objednávat už teď ZDE.

Na podzim ale národ fanoušků čeká ještě více na jinou kolekci - čtrnáctou studiovou desku "Songs Of A Lost World". Ta by měla vyjít po dlouhých čtrnácti letech od zatím poslední kolekce "4:13 Dream". S čerstvým materiálem pak formace vyjíždí na velké evropské turné čítající čtyřiačtyřicet zastávek ve dvaadvaceti zemích. Na 24. říjen letošního roku je připraveno i vystoupení v pražské O2 areně - psali jsme ZDE. Tak co, těšíte se na letošní "léčbu"?

 

The Cure - Uyea Sound (Dim-D mix)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.