Co dělá po večerech dcera Martina Gora z DM? WeirdWolves!

Seznamte se s texaským temně elektronickým duem a jejich novým singlem "Overdrive".

Roku 2018 se zpěvačka a kytaristka Ava Gore (ano, dcera jistého pana Gora z nějakých Depeche Mode) potkala s Raphaelem Colantonio (zakladatelem a kreativním ředitelem Arkane Studios, kteří mají na svědomí herní hity "Dishonored" a "Prey"). Dvojice založila akustickou kapelu, ale postupem času se vyvinula v industrial/electropopový projekt WeirdWolves.

Projekt, ve kterém oba zpívají, je přirozeně propojen s herními soundtracky (Ava propůjčila svůj hlas soundtracku k "Prey"), ale momentálně se dvojice rozhodla do toho šlápnout více jako regulérní kapela.

Slibný singl, který jim má pomoci vydobýt ostruhy v hudebním světě, dostal název "Overdrive" a zní takhle. Líbí se?

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Hmmm,Zde se jablko od stromu rozhodně daleko nezakutálelo
Zní to rozhodně lépe, než co dělá za poslední roky tatík Martin :-)
Tak víš Lambrasi,jak se říká,mládí vpřed.Když budu soudit jen podle tohoto songu tak ti dávám za pravdu.Neslyšel sem ostatní,tak nemohu posoudit ale nevylučuji že to tak je. Co se týče insrumental MG tak jediý co mě baví jsou poslední jeho 3 Opice. Přechozí MG o ničem. A VCMG taky slabý.To je tak pro dnešní pubertáky alejestli ty to zaujalo,tot otázka. MG by měl s instrumentáníma pokusama přestat.Zpívaný alba mu šli mnohem líp.Viz.Counterfeit. Instrumental uměl Alan W.-Recoil. Jsou mnohem zajímavější instrumentální věci jako např.Conjure One,Enigma,JMJ atd.Už zde čekám na sebe nějáké utoky.Prosím berte to jako věc názoru.Pokud se Vám VCMG či předchozí MG líbí a je to vaše Top. V pořádku.Nikomu to neberu.Vyslovil sem pouze svůj názor.
Mam to podobne... mě čoveče ani ty letošní Goreho Opice nějak neberou. Je to takova nuda. Kdyby to vydal někdo jiný, a neneslo by to jmeno Gore, ani pes by po tom nestekl :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.