Albem startují Last Influence Of Brain nový slovenský label Electrofrequent

Stejně jako v loňském roce, vstoupili slovenští elektronici Last Influence Of Brain do nového roku zhurta. Jejich nové album navíc uvádí na scénu nový label.

Čtyři aktivní osobnosti slovenské, temně elektronické scény se spojily pod hlavičkou nového vydavatelství. Těmi osobnostmi jsou Martin "Solo" Solcansky, Boris "Minor Float" Mutina, Thomas "Chris XX" Mutina, Robert "Bop" Harman. Dohromady se v současné době starají o projekty Last Influence Of Brain, Terminal State, Samhain, The Opposer Divine, Eclipsed, THXM a Static Charge Disease. Právě pro tyto projekty vznikl začátkem roku nový domov pojmenovaný Electrofrequent, který se uvádí novým albem Last Influence of Brain. Label najdete na webovkách https://electrofrequent.com/ nebo Facebookovém profilu ZDE.

Kolekce "Insomnicore" není tradičním LPčkem Last Influence Of Brain. Kombinuje nové skladby s remixy už vydaných válů od Numb, Fullcontact 69, Object, Kheada, mulpHia a Terminal State. Co se nemění je EBM směřování tria se sympaticky oldschool feelingem. Kolekce vyšla v sobotu 23. ledna 2021 a label Electrofrequent ho vypravil na novém Bandcamp profilu v digitální podobě (viz. níže). Na emailu label@electrofrequent.com si také můžete objednat dvanáctipoložkou kolekci "Insomnicore" v CD podobě!

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.