Další rošády u NIN - odchází kytarista Adrian Belew

Hardrockový pard Adrian Belew je dalším odpadlíkem ve znovuzrozené sestavě Nine Inch Nails. Z osobních důvodů po base ze sestavy zmizí další nástroj, tentokrát kytara.

adrian-belew-02

 

Začátkem roku se věci kolem dlouho uspalých NIN daly do pohybu možná až příliš rychle, ohlášená byla nová deska a venku už je nový, silně nekytarový track "Came back haunted".

 

Trent Reznor má teď plnou hlavu starostí, jak naplnit sestavu pro velké množství koncertů v rámci celosvětového turné. Nejprve odpadl baskytarista Eric Avery, který túrování po světě vyměnil za práci na filmových soundtracích a usadil se v LA. Jeho místo zaplnil starý známý indusrockové bandy Robin Finck. Nyní čtveřici opuští hudebník proslavený v řadách rockové legendy King Crimson, který si v minulosti zahrál po boku Franka Zappy i Davida Bowieho, kytarista Adrian Belew.  

 

Jeho vyjádření citované serverem NME je překvapivě stručné, sdělil jen, že představa jeho účasti na turné 2013 "prostě nefunguje". Kým Reznor zaplní další prázdné místo pro vás budeme sledovat.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.