The Birthday Massacre odhaluje první diamant z nové desky

 

Kanadští krvelační králíčci The Birthday Massacre připravili po necelých třech letech novou řadovou desku a dnes vypustili do světa první singl.

Koncem předloňského roku odehráli poslední koncert a poté se po kanadských The Birthday Massacre slehla na rok zem. Dnes už víme, že Chibi, Rainbow a spol. strávili velkou měrou loňský rok ve studiu, kde nahráli materiál pro osmou řadovou desku. Album "Diamonds" vyjde 27. března 2020 na labelu Metropolis records a podle kapely zkoumá protiklady a reflektuje emoce a konflikty, kterými kapela během let prošla. "Každý z nich je cenný. Jako diamanty ve tmě", vysvětluje kapela původ názvu alba.

Před pár hodinami kapela odhalila na YouTube kanálu labelu první singl. Skladba The Sky Will Turn naznačuje, po několika výrazně rockových deskách, větší příklon k elektronice. Jinak je vše při starém - mocné aranže a hymnický rukopis Kanaďanů i uhrančivý vokál Chibi. Kolekci si už teď můžete objednat na Bandcamp profilu vydavatelství v digitální podobě, na CD nebo na vinylu - ZDE. Kapela vyráží na jaře na rozsáhlé severoamerické turné, v létě se objeví mimo jiné i na Amphi festivalu, a na podzim plánuje koncerty na starém kontinentu. 

 

The Birthday Massacre - The Sky Will Turn

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.