Test Dept. návratovou desku Disturbance doplní remixovými apendixy se vzácnými hosty

Ještě před dnešním koncertem Test Dept. vás musíme informovat o tom, že kapela doplní návratovou desku "Disturbance" o album plné remixů materiálu návratové kolekce.

Návrat na scénu se Test Dept. evidentně vydařil. To se dá vytušit nejen z nadšených recenzí desky, ale také z množství koncertů, které v letošním roce kapela odehraje doslova po celém světě. Třetím důkazem je chystané vydání dvou remixových doplňků "Disturbance", které vyjdou za 14 dní. 

Prvním z nich je kolekce "Disturbance Disordered", kterou vypraví label One Little Indian 22. listopadu 2019 v digitální podobě. Osm remixů pro industriální průkopníky připravili například KK Null, JD Twitch, Wrangler, Imperial Black Unit nebo Shelley Parker. První singl, předělávku skladby Full Spectrum Dominance  od JD Twitch, si můžete poslechnout už teď.

Pokud jste milovníci vinylů, tak pro vás kapela připravila limitovanou edici nazvanou "White Label". Ta vyjde ve stejné době jako první kolekce, obsahovat bude pouze tři remixy doplněné o instrumentální podobu  Full Spectrum Dominance  od JD Twitch, kterou na "Disturbance Disordered" nenajdete.

Takže dnes na značkách v Paláci Akropolis!

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.