Cyanotic vypustili zdarma mezi lid "dystopické vykoupení ve 30 minutách"

V poslední době jsme o americké úderce Cyanotic na stránkách Sanctuary.cz referovali pouze v souvislosti s jejich remixy pro jiné kapely a projekty. Tentokrát referujeme o jejich nové, již páté řadovce, která potěší všechny vyznavače poctivého 90.tkového EBM.

Tématem Seana Paynea, přédáka kapely z Chicaga, je člověk a technologie. Evoluce  ruku v ruce s technickými pokroky lidstva. Jejich vedlejší efekty, otázky duševního zdraví a závislosti. Kapela si logicky bere inspiraci ze sci-fi a hororových filmů a výsledkem je kolekce " Trigger Effect", jak sama kapela píše, "dystopické vykoupení ve 30 minutách".

Na desce navíc s Seanen Paynem spolupracoval dlouholetý spolupracovník Kevin Barron, kytarista Tal Kliger (Nuclear Sun), bubeník Jesse Hunt a basák Charles Levi (Pigface, Project.44, ex-My Life with Thrill Kill Kult). Kapela vypustila kolekci na labelu Glitch Mode records 12. září 2019, to znamená týden před začátkem amerického turné s legendami <PIG>. Album je aktuálně k dispozici níže v digitální podobě za cenu, kterou sami uznáte za vhodnou.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.