Absolutní brutus? Hypnoskull a jejich nové řadové album!

Na co Vás nalákat, abyste se rozhodli si pustit nové album "Electronic Music Means War to Us 2" od belgického Hypnoskullera Patricka Stevensa?

Hypnoskull_-_Electronic_Music_Means_War_to_Us_2

Album "Electronic Music Means War to Us 2" bude pro Vaše ušní bubínky a mysl těžkým nákladem a to přímo industriální náloží. V podstatě neexistují mantinely a bariéry pro poslech. Rozhodně nedoporučují pouštět při čaji o páté, i když určité kouzlo by to mohlo mít J

Tvrdý elektro hard core, metalové vokály a agrese…chlad, nekompromisnost . Myslím, že znalce Hypnoskull tento popis nepřekvapí. Veškerá hudební prohlášení Hypnoskull, včetně nového alba jsou v podstatě „protest songy“.  Máme tu analogovou elektroniku, kde její síla je v určité anarchii zvuku. I když největší rozmach elektroniky je za námi, jsem ráda, že jsou na hudební scéně stálí bojovníci. Kdo už se dostatečně nabažil Ambassador 21, Atari Teenage Terror nebo domácích Akimbo, mohl by s čersvým čtyřicátníkem Patrickem Stevensem, jinak též polovinou Sonar s Dirkem "Klinik a Dive" Ivensem, přeřadit na vyšší stupeň směrem k absolutnímu kultu - Winterkalte!

Uvidíte sami, co to s Vámi udělá  „válečné album“- "Electronic Music Means War to Us 2", které právě vyšlo u Ant-Zen.

Tracklist "Electronic Music Means War to Us 2":

01. standard+poor

02. the side effect

03. show me the rhythm

04. verification of your fears

05. transactions

06. occupation overload

07. elektrattack v2012

08. your failure our opportunity (1977)

09. the payback

10. intravenous preparation

11. mediadeath (face your)

12. the curse on you

13. hypnoskull + michiel de malsche : tikhaya

14. hypnoskull + kubus + rico : dwars door je speakers

15. hypnoskull + needle sharing : haloperidol (laut)

16. hypnoskull + cyboresis : krengg

17. hypnoskull + dissecting table : intravenous execution

18. hypnoskull + _steiner : fear eats the soul

 

hypnoskull - electronic music means war to us 2 - teaser 2013

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Fúúúha, no teda znesiem toho dosť. Občas si rád vypočujem popri obľúbenom gothic rocku, metale aj aggro-tech, dark EBM... ale táto kapela produkuje už zrejme riadny bordel a ten náznak hip-hopového spevu kdesi v strede ukážky to úplne zabil. Neviem, asi by som túto vec nevyhľadával, možno vypočul raz, predpokladám, že to bude nestráviteľné... <br />Napr. taký Komor Kommando si myslím, že je riadna pecka. Samozrejme aj staré klasiky od starého kamaráta Aurela Hryca sú počúvateľné, spomeniem napr. Winterkälte, :wumpscut:, Suicide Commando a pod.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.