Už v sobotu provětráme první letošní Batsave

Začněte budit netopýry ze zimního spánku – 9. března máme ve FAMU slet!


Máte rádi gothic rock? Postpunk? Darkwave? Minimal? Death rock? Taky si nevystačíte jen s domácím poslechem či občasnými koncerty? Pro všechny hudební temnotou podobně postižené tanečníky je tu už sedmým rokem Batsave. Party, kde se fans zmíněných hudebních stylů scházejí jako jedna velká rodina a domácí pohodu jim tvoří pavučiny, mlha na parketu a vybrané setlisty mezinárodně protřelých DJs z pořádající Sanctuary.cz a jejich hostů.

Mimo klasických parties jste v rámci Batsavích tancovaček mohli během minulého roku vidět taky koncert ruské coldwave komety Supernova 1006, amerických deathrockerů Fangs on Fur, pokřtít kompilaci československých kapel „Dark Tunes from Czech & Slovak Caves“ nebo se vydovádět na halloweenském speciálu. Tím hlavním a společným ale pro všechny Batsavy zůstává hlavně žánrový mejdan plný temných kytar, mlhy, projekcí, kostlivců, pavučin a spiklenecké pospolitosti účastníků.
 


Specimen – Kiss Kiss Bang Bang



Letos Batsave odstartuje klasickou DJskou párty a na své si tedy přijdou všichni tanečníci-vytrvalci. Mimo Sanctuary.cz DJs si v roli hosta zahraje Aleister Dantes, který už návštěvníky nejednou rozdováděl, a navíc se můžete těšit na dvouhodinový blok oldschool gothic songů, které třeba zase tak často ke slyšení nebývají. Kdo někdy na Wave Gotik Treffen zabloudil na party When We Were Young, ten si snadno udělá představu.

V sobotu 9. března se můžete od deváté hodiny večerní v Klubu FAMU pustit do tance a domů vás pustíme až se světlem. Na místě bude jako vždy kasička, do níž bude možno výměnou za stylovou placku přispět na provoz záchranné netopýří stanice ZO ČSOP Nyctalus. A chybět nebude ani tradiční projekce. Vstupné činí rovných 100 Kč.

BATSAVE
9. března (start 21:00)
Praha, Klub FAMU (Smetanovo nábřeží 2)
Vstup: 100 Kč

BatSave

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

roztaceni hvezdnych kol se blizi....
Hned po Perturbatorovi jsme tam jak na koni!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.