Nine Inch Nails vyrazí ještě letos na turné

Ohromná zpráva a nemenší zvrat ve vývoji událostí – Trent Reznor se ještě letos opět vydá na cesty s NIN!

TRNT

Jako blesk z čistého nebe přišla zpráva od Trenta Reznora, který před pár hodinami oznámil, že jeho Nine Inch Nails opět vyrazí na turné. Trojpísmenný stroj se zastavil před čtyřmi lety a od té doby o něm nebylo pořádně ani vidu, ani slechu. Tedy, mluví se o kompilaci "best of Nine Inch Nails", která má vyjít roku 2014 (víte) a na světě je i živé DVD "Closer" (četli jste), ale to je v podstatě všechno. O to větším překvapením je změna Reznorových plánů.

A že nejde jen o plácnutí do vody, potvrzuje i ohlášení změn v sestavě živé skupiny – vypadá, to, že přijdeme o Robina Fincka, kterého u kytar vystřídá Adrian Belew (z King Crimson) a místo basáka Justina Meldal-Johnsena přijde do kapely Eric Avery (bývalý člen Jane's Addiction). Ti doplní osvědčený čtyřlístek Alessandro Cortini, Josh Eustis, Ilan Rubin a Trent Reznor.

K tomu frontman řekl: "Pracoval jsem s Adrianem Belewem na pár hudebních nápadech, které vedly k diskusi o živém hraní, které zase vedlo k dlouhému a zamyšlenému mnutí brady, které vedlo (o mnoho kroků později) k rozhodnutí znovu se podívat na myšlenku toho, čím by Nine Inch Nails mohli být. A taky k myšlence odehrát koncert. Zavolalo se pár kamarádům, probrala se spousta nových nápadů a vystoupení bylo na světě – což vedlo k dalšímu vystoupení, což nějak záhadně vedlo k poměrně velkému množství vystoupení..."

První vystoupení by se měla objevit v létě, následovat má velké turné po amerických arénách a na rok 2014 se počítá i s dalšími destinacemi. Co myslíte – bude mezi nimi i Česká republika?



NIN – Somewhat Damaged live

Zdroj: Side-Line.com (Nine Inch Nails touring arenas this year and in 2014)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To je ale "prekvapeni" :lol:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.