Goteki to zabalili

Britská "death-electro" partička se loučí.

Goteki


I když se anglická smečka Goteki opravdu snažila - dělala třeba remixy pro Apoptygmu Berzerk (víte) a dala veškerý svůj hudební repertoár ke stažení zdarma (pamatujete?) - zřejmě jim už došla energie. Po vydání EP "Geisha", které je věnováno přepracování jejich skladby "Geisha Reconstructed" z roku 2002, to totiž kapela zabalí.

Zpěvák/skladatel Tregenza k tomu píše: "Ano, ano, Goteki končí. Byla to dekáda, na kterou nepůjde zapomenout. Zatímco většina toho byly koncerty na hovno po gotických klubech pro 12 lidí, zůstalo i mnoho úžasných momentů. Některé z těch 300 chaotických koncertů patří mezi nejlepší okamžiky mého života... ta čest hrát svou hudbu pro tisíce lidí. To nejde koupit za žádné peníze a já vám všem děkuji, že jste mi to umožnili. Jděte si stáhnout mou hudbu, dělal jsem ji pro vás a doufám, že se vám bude líbit." 

Všechny Goteki si můžete zadarmo stáhnout z Bandcamp profilu kapely. EP "Geisha" EP vyjde 1. února a hned po něm retrospektivní 12skladbová kompilace "Decadent Decade End".

A Tregenza? Ten bude pokračovat v hudební kariéře sólo pod svým jménem a k tomu se věnovat své druhé vášni - dělání zvuků pro videohry (zrovna dodělává "Crysis 3").´

 


Zdroj: Side-LIne.com (Goteki is dead)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.