Podpořte vznik dokumentu "Industrial Soundtrack For The Urban Decay"

Máte možnost přispět natočení zajímavého dokumentu o industriální hudbě.

industrialsountrackfortheurbandecay

I když je režisérce Amélii Ravalec teprve dvacet let, už má za sebou veliký úspěch s dokumentem "Paris/Berlin: 20 Years of Underground Techno", který vyšel v patnácti zemích a byl přeložen do 5 jazyků. Ta samá dívka se nyní chystá natočit další počin, tentokrát zkoumající historii experimentální hudby a především industrialu.

K tomu účelu vyzpovídala nejvlivnější umělce žánru, lidi, stojící za vydavatelstvími nebo fanziny a také pořadatele akcí, novináře a vůbec všechny, kteří se na této scéně nějak angažovali. Na koho se můžete těšit?

Je tu opravdová galérka: Cabaret Voltaire (Stephen Mallinder), Chris & Cosey (Chris Carter a Cosey Fanny Tutti z Throbbing Gristle), Clock DVA (Adi Newton), Duboys, Eric (autor "Industrial Music for Industrial People"), Hula (Mark Albrow, Alan Fish a Ron Wright), In the Nursery (Klive a Nigel Humberstone), NON (Boyd Rice), SPK (Graeme Revell), Test Dept (Paul Jamrozy & Graham Cunnington), Udo (Hands Production, Winterkaelte), Z'EV a řada dalších. 

Jediné, co vzniku DVD "Industrial Soundtrack For The Urban Decay" brání, jsou finance. Proto Amélie rozjela kampaň na stránkách Kiss Kiss Bank Bank, na kterých se pokouší od lidí vybrat potřebných 11 000 Euro. A právě tam můžete přispět i vy.

Ukázku práce nadějné režisérky můžete vidět třeba v traileru na předchozí dokument "Paris/Berlin: 20 Years of Underground Techno".

{vimeo}23252955{/vimeo}

Zdroj: Side-Line.com ('Industrial Soundtrack For The Urban Decay' documentary needs your funds)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Thankyou for the press. Can you please share out trailer for the film? it is now online at http://www.industrialsoundtrack.com/<br /><br />Also can you please take down the link to kisskissbankbank as it is no longer online.<br /><br />If you would like an interview, plese email me questions to industrialdocumentary@gmail.com<br /><br />Best regards<br />Travis

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.