První potvrzení DJs na PGT 7: Chris L. z Agonoize a Mark z VNV Nation

Odhalujeme vám první potvrzené DJs připravovaného DJského setkání Prague Gothic Treffen

 

PGT7-_02_-_with_Marc_and_Chris

 

V loňském roce jsme na Prague Gothic Treffen přivítali první zahraniční DJs. Na gotické stagei se představil DJ De'Ath a Cyberpagan, na elektronické pak odehráli svůj set pánové z Digital Factor. I v letošním roce se ohlédneme za persónami ze zahraničí, které by mohli odehrát nadupaný a zábavný žánrový set a dva z nich vám teď prozrazujeme. Jedním z nich je Chris L., zpěvák hellelectro hvězd Agonoize (v letošním roce uzavírají festival Wave Gotik Treffen na největší stagei v Aggra hale) a klávesák Dance Or Die. Jeho hraní, které zdaleka není jen o soudobých dupárnách, jste si mohli vyzkoušet už Nosferatu Night vol.9. Máme pocit, že všechny přítomné příjemně překvapil! Další hvězdou pak bude Mark Jackson, obr za pady u futurepop hvězd VNV Nation, který poměrně často mimo bubnování i pouští žánrovou muziku v klubech celého světa jako DJ.

Tím ale nekončí výčet ani DJs na elektronické Stagei, ani zahraničních hostí. Více ale prozradíme zase příště. Tak si pište: Prague Gothic Treffen vol.7 - sobota 4. srpna 2012!

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

nechci rypat, ale Mark Jackson se pise s "k" na konci krestniho jmena (teda vsude - vcetne oficialnich stranek - to tak ma..)
Nerýpeš – máš samozřejmě pravdu, takže děkujeme za upozornění, šťouchnem do pana designera, aby to upravil :).
Pan designer si mylne vylozil line-up...my nezveme na DJ set toho slavneho basketbalistu z Pennsylvanie? :D
Chápu, že Tě zmátlo – jsou stejně vysoký... :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.