Kultovní školačku Carrie nahradí v remaku Chloe Moretz

Po delší odmlce je tu zase jedna novinka o remakovém škváru současnosti - slečna "Kick-Ass Moretz" převezme štafetu po kultovní Sissy Spacek.

chloe-moretz-carrie-remake-offer

Zkrvavená královna maturitního plesu Carrie oživne po téměř čtyřech dekádách od nepřekonatelného originálu v režii Briana De Palmy. O tom jsme vás informovali s náležitou opatrností již vloni v květnu. 

Novinkou je jméno režisérky, kterou se pro remakový projekt stala pennysalvánská rodačka Kimberly Peirce ("Kluci nepláčou", "Ve službách války").  

Dle jásavých reakcí a díkům režisérce i společnosti MGM na Twitteru si svou účast ve filmu po čerstvé nabídce užívá i dětská hvězdička Chloe Moretz. Na to, že je jí teprve patnáct let se (narozdíl od režisérky), může pochlubit slušným angažmá v hororovém žánru - v pouhých šesti letech se nechala strašit v amityvillském remakovém braku "3:15 zemřeš", následovalo podprůměrné mystérium "Room 6", japonská vykradačka "Oko" či thriller "Texaský kat".

Nejblíže své plánované roli se ocitla paradoxně v křupansky sympatickém seriálu "My name is Earl", kde si vystřihla roli blonďaté princezny vítězící na okresním přeboru společnosti vyrábějící sekačky na trávník.

 

The new version of Carrie will be directed by Kimberly Peirce (Boys Don't Cry) writes the Hollywood Reporter and will star Chloe Moretz.
Moretz Tweeted her response to being offered the role, saying: "Never been so happy in my life! Thank you Kim Peirce and thank u MGM for the chance of a lifetime i will never forget!"
Last year Deadline.com reported that Roberto Aguirre-Sacasa, the playwright and comic book writer, was adapting Stephen King's Carrie for the big screen once more.
The remake is mooted to stick closer to the original source material than that of Brian DePalma's 1976 film and will be the second time Aguirre Sacasa has adapted King's work, after turning The Stand into a graphic novel.
The original Carrie starred Sissy Spacek as the titular schoolgirl who, after being ruthlessly bullied by her overly religious mother and mean-spirited classmates, discovers she has telekinetic powers which she uses to wreak revenge.
A poorly-received sequel to the original adaptation, The Rage: Carrie 2, landed 23 years after the original, in 1999.

Kdy půjde plánovaná nová verze dívčí mystérie do kin zatím nevíme, detaily ale budeme nadále s přimhouřenýma očima sledovat.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.